1921AP
AKERSLOOT
tel. 0251-313930

Op de warmste dag ooit ,op 12 november lekker ballen met 20 mini’ s die hun kunsten vertonen.
Naar aanleiding van de wedstrijden van vorige week wat oudere en jongere min’ s her ingedeeld.
Het resultaat mocht er wezen, vooral bij de jongste mooie strijd.

Bij de oudere onder leiding van Jeroen, vader van Bob, een eerste helft die geheel gelijk op ging.
Bij rust was het slechts 1- 0 voor Meervogels. Na rust werd het klasse verschil wat groter,
mede doordat er 5 tegen 6 werd gevoetbald. Uiteindelijk een 5 - 2 overwinning voor Meervogels.

Bij de mini’s was de Sinterklaas spanning duidelijk aanwezig waardoor er niet alleen werd gevoetbald
maar ook veel plezier onderling werd gemaakt. Daar omheen doelpunten vooral door Oranje maar die waren
ook hier in overtal, 5 tegen 4 mini’s. De kanjer van week was hier Mian die maar liefst 4x scoorde samen met Dex en Jort,
beide 1x, werd het een mooie 6 - 0 overwinning.

De wastas volgende week is voor de ouders van Adam, tot zaterdag, groet Paul.