AKERSLOOT
tel. 0251-313930

Eindelijk weer even lekker buiten voetballen, het veld net goed genoeg, de druk van van Sinterklaas is eraf dus wie weet.
Wel lekker naar buiten maar de druk moest er blijkbaar deze dag vanaf worden gevoetbald, het was stressen.
Missers op de bal dus veel schoppen tegen enkels, veel andere pijntjes (vallen/stoten) en verdriet bij doelpunten, het viel niet mee.

Ondanks Corona toch 5 tegen 4 kunnen spelen, waarbij Oranje deze dag als betere uit het duel kwam, ondanks de steun van de leider/meester.
Oranje met Max, Bob, Dani, Vince en Bo namen het op tegen Meervogels bestaande uit Benja, Shay, Jassien en Jort.

Het was al snel 3 - 0 voor Oranje voordat Meervogels wat terug kon doen, bij rust was het al 5 - 2.
De tweede helft was voor Meervogels, sterk terug gekomen en uiteindelijk een mooie 2 - 1.
Maakte een mooie eindstand van 6 - 4 voor Oranje. Doelpunten deze week waren van Benja, Max en Vince.

Na de verplichte penalty’s, beter genomen door Meervogels omkleden en naar huis.

Volgende week gaan we later voetballen in de Meerhal, starten 10.30! Tevens de laatste wedstrijd van het jaar, starten mogelijk op 8 januari, let op de mini app.