Onbekend

Een mooie voetbaldag, het weer bijna geen wind en een lekker zonnetje.
Op het veld 15 minipupillen van Meervogels, de haren goed, dus eerst een mooie team foto.
Helaas een paar afwezigen/zieken die zullen het zonder foto moeten stellen.

Na de warmloop ronde en keeper indeling konden we starten. Een zeer gemotiveerd Meervogels nam
gedurende de eerste helft het heft in handen, met als gevolg een 3-0 voorsprong.
Doelpunten van Milan, Max en Bo. Het was Noah voor Oranje die vlak voor rust de schade nog iets kon beperken, ruststand 3-1 voor Meervogels.

De tweede helft een beter Oranje, dit kon wat worden maar de goals lieten lang op zich wachten, maar uiteindelijk waren het Naim en Noah die het net van Meervogels wisten te bollen. Echter de eindklapper werd door Max gedaan waardoor er een mooie 4-3 eindstand op de borden kwam en dus de overwinning naar Meervogels ging.

Na de penalties en de bedanken konden de mini’s weer richting huis, het was weer een geslaagde ochtend.

Vanaf volgende week kan er na de wedstrijd weer gedoucht worden, we raden dit wel aan om zo ook deze spelers hier gewend aan te laten raken.

De wastas is volgende week voor de ouders van Boris.