Scheidsrechter

Leiders

Accommodatie

Onbekend

Door de vakantie was de groep met pupillen iets uitgedund, maar dat mocht de pret niet drukken. Het weer was goed deze zaterdagochtend, dus we konden de wedstrijd buiten spelen. Paul genoot een weekje van de Turkse zon, maar gelukkig was Stef (de vader van Jesper) bereid om even te helpen.

We begonnen de wedstrijd met 6  (Meervogels) tegen 7 (Oranje). Ondanks het numerieke overwicht kon Oranje de 1e helft weinig inbrengen tegen Meervogels. Er werden doelpunten gemaakt door o.a. Naut, Jesper, Dylan Laan en Dylan Kerssens, waardoor Meervogels met een 5-1 voorsprong de kleedkamer opzocht.

Onder het genot van een glaasje limonade hebben we besproken dat we aanvallen en verdedigen met het hele team. Ook werd er een shirtje geruild, waardoor de teams iets meer aan elkaar gewaagd waren de 2e helft.

De 2e helft werd er meer inzet getoond door de pupillen van Oranje. Dit resulteerde in doelpunten van o.a Dylan Laan (de 2e helft spelend voor Meervogels) , Dante en Dylan Kerssens. Naut en Jazz scoorden namens Meervogels. Dit zorgde ervoor dat er na 2 x 25 minuten voetbal een 7-7 eindstand op het scorebord viel af te lezen.