Scheidsrechter

Floris Putter

Accommodatie

Onbekend

Er was  in de ochtend genoeg regen gevallen, maar toen de klok richting 10 uur in de ochend ging liet het zonnetje zich zien. Mooiere voetbalomstandigheden bestaan er niet. Het beloofde dan ook een memorabele wedstrijd te worden.

Vijftien mini-pupillen hadden zich deze ochtend verzameld om onderling uit te maken wie als winnaar van het veld zou stappen. Blauw (bij uitzondering) begon de wedstrijd met een speler meer en dat was goed te merken. De ene na de andere aanval werd  opgezet en regelmatig werd deze dan afgerond met een mooi doelpunt. De talenten van Meervogels deden wat ze konden, maar er was weinig tegen te beginnen. De ruststand was dan ook 6-0 voor Blauw.

In de rust heeft Naut (die goed op dreef was de 1e helft) zijn blauwe shirtje omgeruild voor een Meervogels shirt. Dit gaf de geel-zwarte talenten goede moed voor de 2e helft. Snel de limonade achterover en weer door.

De 2e helft was eigenijk een kopie van de eerste helft. Wederom werd de ene na de andere aanval opgezet en werden er goede doelpunten gemaakt. Het grote verschil, was dat deze doelpunten allen werden gemaakt in het voordeel van Meervogels. Het was alleen de vraag of er genoeg tijd zou zijn om er minimaal 6 te  maken. En dat lukte. Na veel strijd en leuk voetbal, wist het team van Meervogels zelfs 7 doelpunten te maken. Hierdoor gingen zij alsnog als winnaars van het veld!!