Accommodatie

Onbekend

Meervogels - Oranje 2 - 0 en 4 - 3.

Op het mooie Meervogels complex kwam het aanstormend talent van Meervogels weer goed voor de dag.
Strijd, passie en veel kansen voor alle teams, dit keer was Meervogels het Oranje 2x de baas.
Nieuwkomer deze week Joep Vosse, onthoudt de naam! Joep startte bij de oudere lichting en dat ging hem zeer goed af.

Bij de oudere was het Tim, die weer zorgde voor de doelpunten, 1 voor de rust en 1 erna. Het duel was vooral in de eerste helft
op het scherpst van de snede en voor beide doelen veel kansen. Mooi om te zien. De energie vloeide weg in de tweede helft
en dat was goed te zien in het veld.

Bij de kleinere was het bij rust 2 -0 voor Oranje, beide door Mathias gescoord. Echter na de heerlijke limonade was het Meervogels
die de achterstand omboog naar een voorsprong. 3x Luc en 1x Sil hiermee werd het 4-2 voor Meervogels waarna Tom nog een
tegendoelpunt scoorde. 4 - 3 voor Meervogels.

Volgende week is de wastas voor de ouders van Jan Bloedjes.