Op een koude, natte en winderige morgen de aankomende talenten niet te veel belasten, dus op naar de Meerhal. Iets warmer, maar veel droger.
6 afzeggingen zorgden ervoor dat we genoeg ruimte hadden om te voetballen.
Eindstand Oranje - Meervogels 6 - 3.
Het Oranje van vandaag was in grote doen, verschillende spelers bij Oranje die vandaag scorend waren.
In de eerste helft waren het Tim 2x, Mats en Damien die scoorden voor oranje, een dik verdiende voorsprong 4 - 0.
Pauze, de limonade gleed er snel in en de spelers wilden en mochten dan ook weer snel aan de gang gaan.
De ouders kwamen na ongeveer 5 minuten in de tweede helft pas aan, de stand was inmiddels 5 -3.
Meervogels was ontketend!
Mats voor Oranje en Jason, Yannick en Dylan voor Meervogels.
Even voor tijd maakte Sepp (Oranje) er 6 - 3 van, vlak na zijn hardhandige aanraking met de zijwand.
Hiermee was ook de weerstand bij Meervogels gebroken.
Positief deze week? De geweldige strijd van een ieder, mooi gedaan mannen en mooie penalty’s. (Mick toppie!)
Volgende week is de wastas voor Tom (zijn ouders).