Onbekend

Meervogels - Oranje 3 - 5
Door de sneeuw op het veld werden we gedwongen om in de hal lekker te gaan ballen.
En dat lukte deze keer weer, buiten koud, in de hal liep de temperatuur flink op.
21 mini’s, 1 nieuwe Sam Putter let op zijn naam, begonnen stipt op tijd een mooie show op te voeren.
Het was Oranje die al snel het doel wist te vinden, Jimmy scoorde een hele mooie goal.
Snel daarna een ongelukkig eigen doelpunt en een mooie goal van Tim. 3 - 0 bij rust.
Eerst maar even drinken en weer door, dat drinken ging zo snel met als gevolg dat de ouders de eerste 5 minuten van de tweede
helft misten. En daarin kwam Meervogels geweldig terug, 3x Yannick die daarmee zijn eigen doelpunt helemaal goed maakte.
 3 - 3 met nog 3 minuten, wederom sloeg het ongeluk toe, weer een eigen doelpunt bij Meervogels.
En om het af te maken schopte Tim er ook nog 1 in, 3 - 5 voor Oranje.