Meervogels – Oranje 3 – 3.

Ondanks de kou gingen onze kleine kanjers toch het veld op.

Deze keer een grote confrontatie tussen 2 teams, waarbij het sinterklaas gevoel behoorlijk wat invloed had.

Velen konden de concentratie er niet zo goed bijhouden, hoort erbij moeten jullie maar denken.

Dan de wedstrijd, Meervogels startte heel goed, binnen de 5 minuten keek Oranje tegen een 2 – 0 achterstand aan.

Maar de kanjers van Oranje kwamen terug tot 2 – 1 bij rust. Snel naar binnen en even opwarmen.

Oranje ging in de tweede helft door en boog de achterstand om naar een 3 – 2 voorsprong.

Met nog enkele minuten op de klok was het Meervogels die de stand weer gelijk maakte, 3 – 3.

En zo bleef het, mooie wedstrijd weer kanjers.

Lid worden van Meervogels.

De komende week zal ik voor de kanjers die nog geen lid zijn het aanmeldingsformulier nog eens meenemen want de proef periode zit er bijna op! Kunnen jullie echt lid worden van Meervogels.

Op 17 en 24 december vindt het Meerhallen toernooi plaats bij Meervogels.

Gaan we met de mini’s dus niet het veld op maar worden ze ingedeeld met oudere spelers in een gemengd team.

Ik hoop dat een ieder hier aan mee kan doen, even afzeggen bij ons als dit niet gaat. Wedstrijden zijn in de morgen.

Kaithlynn zal pas in het nieuwe jaar weer aansluiten ivm zwemlessen!

De wastas is zaterdag voor de ouders van Tom.