Accommodatie

Onbekend

Verslag mini pupillen 17-september 2016
Oranje - Meervogels 6 - 6
Mooi weer en een mooiere strijd tussen 2 zeventallen waar uiteindelijk geen winnaar uit kwam.
Stralend mooi weer, dat was de start op de zaterdag voor aanvang van de onderlinge wedstrijd tussen de mini’ s.
Luc Beukers was geblesseerd dus deze liet het voor vandaag afweten. Daarnaast was Kaitlynn weer terug.
We begonnen met 7 oranje mannen, Jop - Damien - Niek - Tom - Jimmy - Yannick en Luke.
Bij Meervogels de eerste helft 6 mannen en 1 vrouw en in de tweede helft 6 mannen, Beau - Naud - Jason - Gijs - Vince - Sil en Kaitlynn.
Eerst met z’ n allen op de foto, ik bestel voor een ieder een foto als dit niet hoeft dit gaarne even terug mailen sep, en daarna onder leiding van leider Jesper
begon de onderlinge strijd.
De teams waren beide van gelijke sterkte, wat resulteerde in een continu gelijk aantal doelpunten, bij rust 2-3 voor Oranje.
Na de limonade weer gauw door, beide teams lieten zich niet kennen en gingen onverminderd door met waar ze waren geëindigd.
met het maken van mooie doelpunten. Na 20 minuten was de eindstand 7 tegen 7, mooier kon niet.
Doelpunten makers voor Oranje, Niek 4 stuks en,Yannick 2 stuks.
Voor Meervogels waren dit Jason en Beau, beide met 3 doelpunten.
Na de wedstrijd de penalty’s, worden met de week beter genomen, en de tegenstander bedanken.
Het was weer een waar genoegen om dit kleine spul te zien strijden, prachtig!
Voor de komende zaterdag is de wastas voor de ouders van Jop.