Het Oranje team was deze keer vertegenwoordigt door, Roxanne, Jade, Gijs, Eben, Jason, Bram en Mathijs.

Het altijd sterke Meervogels door, Naud, Yuna, Jort, Mahad, Chiel, Sanne, Bram en Thom.

Deze week 2  afmeldingen, Dean en Beua die beide ziek waren.

Sinterklaas heeft ze niet meegenomen.

De wedstrijd werd weer eens gespeeld op het A-veld, het veld lag er goed bij, ook had Pieter een mooi veld uitgezet.

Na de  warmloop ronde die niet was gedaan want de jullie waren een beetje moe al.

Dus klaar gaan staan en een mooie wedstrijd spelen en dat werd het ook.

Na het beginsignaal was het een komen en gaan van aanvallen op elkaars doel. Vele corners volgden bijna iedereen heeft er wel een genomen. Het was Meervogels die het eerste het doel trof, gevolgd door Oranje. Ruststand 1-1.

Doelpunten door Mahad, Meervogels, en Bram voor oranje.

Na de limo die er gretig inging weer 2 teams die er voluit voor gingen.

Weer was het meervogels die voor kwam, Mahad wist weer het doel te vinden. De veerkracht bij Oranje was echter geweldig en door Eben werd de stand weer gelijk, 2-2 met nog een 5 minuten te gaan.

Toch werd Meervogels de grote winnaar, in de slot minuut was het weer Mahad. Spektakel al om.

Beide teams zaten er goed doorheen, de penalties werden even snel gedaan en van de tegenstander bedanken was helemaal niets over.

De komende week Meerhal toernooi, kijk op de Meervogels voor indeling en voetbal tijden.

2’de kerstdag in de sporthal de Lely, om 14.45 aanwezig, start 15.15.