Ook de laatste wedstrijd, nummer 32, weer een TOPPRESTATIE!!

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Verbannen naar het B-veld en ook nog eens verbannen, omdat spelers en leiding van de B-junioren niet goed kunnen lezen, uit kleedkamer 1. Dit deerde de kanjers van de mini’s niet. Bovendien waren ze allemaal blij met de topprestatie/overwinning van onze B’tjes!! Ook zagen we enkele prominente Meervogelsmannen als Jeroen Sijs en Wim Putter langs de lijn. Beide mannen wisten me na afloop te vertellen hoe zeer ze genoten hadden van die geweldige minipupillen. Deze keer, zonder Dave, speelden we met 6 tegen 6. Oranje nam al snel de touwtjes in handen en het was mede te danken aan het goede keeperswerk van Chiel dat de schade beperkt bleef. Toch wist Jesper de score te openen en Jurre verdubbelde de stand naar 2 – 0. De spitsen van Meervogels hadden ook mooie kansen, maar misten het geluk. Ruststand dus 2 – 0 in het voordeel van Oranje. In de 2e helft een fel aandringend Meervogels, dat na de 3 – 0 van Oranje (Jurre) door Hugo de 3 – 1 wist te maken. Jurre maakte er nog weer 4 – 1 van en daarna was het aan Meervogels. Danilo maakte prachtig de 4 – 2 en na uitstekend doorzetten van Hugo op rechts werd het zelfs nog 4 – 3. Wie dat laatste doelpunt echt gemaakt heeft, konden we zelfs op de Tv-beelden niet terugzien. Was de bal nou al over de lijn of gaf Danilo het laatste tikkie. Dit doelpunt gaat de boeken in als de helft voor Hugo en de helft voor Danilo!!!

Mannen, dit was gewoon weer met z’n allen een topprestatie!!

En nu op naar Hemelvaartsdag. Ik geloof dat we daar allemaal onwijs veel zin in hebben!!

Programma:

Donderdag, 29-5-2014, aanvang 15.00 uur, aanwezig 14.45 uiterlijk, mini-WK met na afloop gezellige BBQ.

Dit mag je niet missen. Nog niet opgegeven? Doe dit dan nog even snel bij Maarten Keijsper.

Groeten en tot Hemelvaartsdag.

Jos Veldt

We hebben nu 32 wedstrijden gespeeld en er zijn 218 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 42, Jurre Groot 30, Arie Admiraal 13, Jesper Bot 12, Danilo Verduin 11 1/2, Hugo Koelman 101/2, Boaz van Stein 4, Jens Martensen 2, Lucas Campos Espinoza 1, Bastiaan van Reeuwijk 1 en door onze gastspelers Thijn Kruijenaar 3, Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.