Magische grens van 200 doelpunten gepasseerd!!!

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Ja, de minipupillen zijn de magische grens van 200 doelpunten voorbij. Het was Bastiaan van Reeuwijk die met zijn 1e echte doelpunt het 200e doelpunt van onze kanjers maakte. Vandaag regende het behoorlijk hard buiten, dus werd er besloten om in de Meerhal te voetballen. In de Meerhal regende het ook, maar dat was een doelpuntenregen. Na een 3 - 3 ruststand wist Meervogels uiteindelijk met 8 - 6 te winnen. Mannen wat hebben jullie er een machtige wedstrijd van gemaakt. De doelpunten vielen om en om waardoor het tot de laatste minuut spannend bleef. Een paar minuten voor tijd geloofde iedereen nog in de gelijkmaker, maar Meervogels wist via een machtige uitbraak het verschil op 2 te zetten. Het mooie van deze wedstrijd was ook dat we maar liefst 6 verschillende doelpuntenmakers hadden. Voor Meervogels scoorden Jurre 4 x, Jesper 3 x en Bastiaan 1 keer. Voor Oranje deden dat Hugo 3 x, Thomas 2 x en Danilo 1 x. Wat deden die andere mannen dan? Aan beide kanten stonden 2 leeuwen van keepers en dat waren Jens en Dave. Als Arie niet zo sterk verdedigd had, dan had Meervogels deze pot nooit gewonnen. Super waren ook de acties van Meervogelsspeler Eben die met de week sterker wordt. Bij Oranje was het spel van Chiel op het middenveld uitstekend en de altijd op een doelpuntje loerende Boaz wist het netje deze keer niet te laten bollen maar door zijn acties kregen de andere aanvallers ruimte en dat is net zo belangrijk als zelf scoren. De penalty’s werden deze keer ook weer subliem genomen. Al met al mannen hebben jullie het publiek weer laten genieten van een puike wedstrijd. Gewoon, geweldig!!!

Door het grote aantal aanmeldingen gaat de BBQ van 29-5-2014 door. Dat kan effe gezellig worden!!

Programma:

Zaterdag, 17-5-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

Groeten en allemaal weer tot zaterdag.

Jos Veldt

Wastas 17-5-2014: Arie Admiraal

We hebben nu 31 wedstrijden gespeeld en er zijn 211 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 42, Jurre Groot 27, Arie Admiraal 13, Jesper Bot 11, Danilo Verduin 10, Hugo Koelman 9, Boaz van Stein 4, Jens Martensen 2, Lucas Campos Espinoza 1, Bastiaan van Reeuwijk 1 en door onze gastspelers Thijn Kruijenaar 3, Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.