Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Zondag stond de altijd beladen wedstrijd Meervogels 1 – Limmen 1 op het programma. Iedereen keek hier al halsreikend naar uit. Toch is de meerderheid van de Meervogelsaanhang het er mee eens dat de belangrijkste wedstrijd iedere zaterdagmorgen om 11 uur op het A-veld gespeeld wordt. Onder ideale omstandigheden werd de wedstrijd van de minipupillen gespeeld. Deze keer geen Dean (?) en Jurre (weekendje weg). Eerder in de week had Tom al laten weten even met voetbal te stoppen. Mogelijk keert hij na de grote vakantie en anders volgend jaar weer terug in de armen van Meervogels.Gelukkig wel weer een debutant. Dave Weijers maakte zijn Meervogelsdebuut en deed dat op voortreffelijke wijze. De 1e helft liet hij zien een doelman van groot formaat te zijn en de 2e helft speelde hij sterk mee in het Meervogelsteam. Met Dave er bij konden we mooi met 6 tegen 6 voetballen. 2 Uitgebalanceerde teams vochten om elke meter en elke grasspriet. De doelpunten waren duur deze keer. Toch wist Jesper, die nog niet helemaal hersteld was van de griep, een uitstekend doelpunt voor Oranje te scoren. Die 1 – 0 was tevens de ruststand. Na de rust eigenlijk een zelfde beeld. Het was de weer sterke Arie die de 2 – 0 wist te maken. De druk op het Oranjedoel werd alsmaar groter en gelukkig kon Danilo de eretreffer voor Meervogels maken. Uitslag dus een spannende 2 – 1 in het voordeel van de Oranjemannen. Toppers, jullie hebben allemaal weer super gevoetbald en het publiek onwijs laten genieten,

De penalty’s werden allemaal sterk genomen ook al waren de doelmannen soms moeilijk te passeren. De loepzuivere 2e penalty van Chiel was hier het hoogtepunt.

Programma:

Zaterdag, 10-5-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

Groeten en allemaal weer tot zaterdag.

Jos Veldt

Wastas 10-5-2014: Danilo Verduin

We hebben nu 30 wedstrijden gespeeld en er zijn 197 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 40, Jurre Groot 23, Arie Admiraal 13, Danilo Verduin 9, Jesper Bot 8, Hugo Koelman 6, Boaz van Stein 4, Jens Martensen 2, Lucas Campos Espinoza 1 en door onze gastspelers Thijn Kruijenaar 3, Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.