Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Deze zaterdag was Cloppenburch alleen voor de minipupillen. Goed voetbalweer en weer gezellig veel en enthousiast publiek. Dean was er deze keer niet (moest de bal in zijn gezicht van vorige week nog verwerken), maar gelukkig hadden we weer een debutant. Nadat vorige week Chiel Kruijenaar al een machtig debuut maakte, was nu deze eer weggelegd voor Bastiaan van Reeuwijk. Bastiaan had vrijdag al met de vriendentraining meegedaan en stond nu in de basis van Meervogels. Hij bekeek het spelletje goed en gaandeweg de wedstrijd bewees hij een super versterking te zijn voor onze club. Bastiaan, we wensen je heel veel sportief plezier bij Meervogels!! 2 Gelijkwaardige teams, Meervogels had een mannetje minder, stormden de heilige mat van het A-veld op. Ze waren goed voorbereid en hadden er allemaal onwijs veel zin in. Het werd dan ook weer een allemachtig spannende wedstrijd. Door Jurre en Boaz wist Jong Oranje een 2 – 0 ruststand op het scorebord te zetten. De 2e helft werd nog spannender. Via de uitblinkende Jesper was Oranje keer op keer gevaarlijk. Keeper Thomas van Meervogels wist hem met katachtige reddingen van het scoren af te houden. Dit tot wanhoop van Jesper. Meervogels was ook een groot aantal keren gevaarlijk, maar de teller leek op NUL te blijven staan. Leek, want na de zoveelste sterke actie van Hugo werd hij binnen de 16 getorpedeerd waardoor de scheidsrechter voor het eerst in zijn minipupillenloopbaan een penalty moest geven. Hugo ging zelf achter de bal en joeg deze met een strak schot in de uiterste hoek. Meervogels nam nu echt het heft in handen en het was weer Hugo die vlak voor tijd de gelijkmaker wist te maken. Een terechte eindstand van een uitstekende wedstrijd. Mannen, wat waren jullie allemaal supergoed. Toch wil ik de 2 uitblinkers van deze wedstrijd noemen en dat waren Jesper en Hugo!!!

Koningsdag, 26-4-2014 is er natuurlijk geen voetbal!!

Programma:

Woensdag, 23-4-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

Dit is de laatste training van het seizoen 2013/2014.

Zaterdag, 3-5-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

Groeten en allemaal weer tot zaterdag.

Jos Veldt

Wastas 3-5-2014: Boaz van Stein

We hebben nu 29 wedstrijden gespeeld en er zijn 194 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 40, Jurre Groot 23, Arie Admiraal 12, Danilo Verduin 8, Jesper Bot 7, Hugo Koelman 6, Boaz van Stein 4, Jens Martensen 2, Lucas Campos Espinoza 1 en door onze gastspelers Thijn Kruijenaar 3, Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.