Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Vandaag hadden we lekker beschuit met muisjes. Niet omdat we er 4 nieuwe spelertjes bij hebben, maar omdat het zusje, Ellemieke, van Jesper en Mathijs geboren is. Nogmaals van harte gefeliciteerd familie Bot en Meervogels gefeliciteerd met 4 nieuwe voetbalkanjers!! Onze 4 nieuwe mannen zijn: Eben ten Broeke, Lucas Campos Espinoza, Dean van der Eng en Diede Koster. Deze 4 kerels maakten een geweldig Meervogelsdebuut. Ze speelden alsof ze al jaren op voetbal zitten en zijn echte versterkingen voor onze selectie. Mannen, van harte welkom bij onze mooie club!! We speelden vandaag met 7 tegen 7 en het werd een magistrale partij voetbal met, zoals gewoonlijk, weer heel veel spanning en sensatie. Het was Boaz, alweer hij, die de score voor Oranje opende. Dat liet Meervogels niet op zich zitten en het was debutant Lucas die met een bekeken schot, meteen effe zijn 1e Meervogelsdoelpunt, de gelijkmaker er in prikte. Door onze vertrouwde topscoorders Jurre, 2 keer, en Thomas kwam er een ruststand van 3 – 2 in het voordeel van Meervogels op het scorebord. In de rust lekker die beschuit met muisjes en natuurlijk een “lang zal ze leven” voor Ellemieke. De 2e helft werd zinderend spannend en de doelpunten waren duur. Machtige reddingen van de doelmannen, super verdedigers, slimme middenvelders en scherpe spitsen. Het was uiteindelijk Hugo die de gelijkmaker voor Oranje maakte, waardoor een zeer verdiend gelijkspel als eindstand uit de bus kwam, 3 – 3. Mannen wat waren jullie weer onwijs goed en wat heeft ons publiek toch weer staan te smullen. Allemachtig prachtig was het!!!

Programma:

Woensdag, 2-4-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

Zaterdag, 5-4-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt.

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

Groeten en allemaal weer tot zaterdag (en als jullie vriendjes of vriendinnetjes hebben die willen voetballen, neem ze maar mee!!).

Jos Veldt

Wastas 5-4-2014: Hugo Koelman

We hebben nu 26 wedstrijden gespeeld en er zijn 177 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 34, Jurre Groot 19, Arie Admiraal 11, Danilo Verduin 8, Jesper Bot 6, Hugo Koelman 4, Boaz van Stein 3, Jens Martensen 2, Lucas Campos Espinoza 1 en door onze gastspelers Twan Leijen, Thijn Kruijenaar en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.