Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Hoera, het is een prachtige dochter. Ja, Jesper en Mathijs hebben er een zusje bij. Onze hartelijke felicitatie aan de familie Bot, Boschweg 22. Natuurlijk konden Jesper en Mathijs daarom vandaag niet meespelen. Zonder deze 2 mannen was de selectie wel erg mager. Gelukkig wilden de F3-spelers Twan, Thijn en Tim en de F1-spelers Lucas en Teun met ons mee doen. Door de inbreng van deze 5 sterke kerels werd het een wedstrijd van een zeer hoog niveau. Het allerbelangrijkste is dat onze minipupillen zich prima staande hielden tussen deze reuzen. Er wordt nu niet meer gepraat over “leuk die wedstrijden van die kleintjes”. Nee, met respect wordt er door iedereen doorverteld “wat zijn die minipupillen van Meervogels goed en wat kunnen ze goed voetballen”!! Meervogels begon de wedstrijd met windvoordeel en zette Oranje behoorlijk onder druk. De verdediging van Oranje gaf lange tijd geen krimp, totdat Thijn Kruijenaar een aanval over vele schijven prima afrondde. Deze 1 – 0 was tevens de ruststand. De 2e helft was het windvoordeel voor Oranje. Oranje zette nu Meervogels onder druk. Meervogels wist met mooie counters wel gevaarlijk te worden, maar kon doelman Lucas niet meer passeren. Het leek er lang op dat er niet meer gescoord zou worden. Maar toch. Het was Boaz van Stein die de bal en de wind onder controle had en met een prachtige effectbal doelman Teun wist te verschalken. Mannen, wat hebben jullie een machtige wedstrijd gespeeld. Wat was er een spanning en wat is de uitslag van 1 – 1 terecht. Super!!!

Wij bedanken de invallers voor hun geweldige spel en inzet.

Programma:

Woensdag, 26-3-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

Zaterdag, 29-3-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt.

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

Groeten en allemaal weer tot zaterdag (en als jullie vriendjes of vriendinnetjes hebben die willen voetballen, neem ze maar mee!!).

Jos Veldt

Wastas 29-3-2014: Thomas Keijsper

We hebben nu 25 wedstrijden gespeeld en er zijn 171 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 33, Jurre Groot 17, Arie Admiraal 11, Danilo Verduin 8, Jesper Bot 6, Hugo Koelman 3, Jens Martensen 2, Boaz van Stein 2 en door onze gastspelers Twan Leijen, Thijn Kruijenaar en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.