Mini's willen Meervogels 1 les geven in het maken van doelpunten!!

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Onder ideale omstandigheden speelden de minipupillen weer een machtige wedstrijd. De complete selectie, deze keer zonder gastspelers, was aanwezig en bijna (!!??) iedereen was op tijd. Om 10.55 uur bestormden onze kanjers het A-veld en lieten zien dat scoren heel gemakkelijk is. Hoe anders is dat op zondag voor onze grote voorbeelden van het EERSTE. Afkijken op school mag niet, maar de mini’s nodigen de selectie van Meervogels 1 van harte uit om af te komen kijken hoe doelpunten gemaakt moeten worden!! Dus trainer Wokke en mannen, tot a.s. zaterdag!?!

En dan onze wedstrijd. Deze keer speelden we onder het motto: “De aanval is de beste verdediging (dan speel je dus niet op de NUL)”. Meervogels gaf meteen gas en het was al in de 3e minuut dat de zieke, maar toch sterk voetballende, Danilo de 1 – 0 maakte. Dit ondanks de sterke reactie van doelman Mathijs. Daarna was het Hugo die koel(man) afrondde en dus de 2 – 0 maakte. Oranje was hierdoor niet van slag en kwam door Arie en Jurre weer langszij. Dan denk je een mooie ruststand. Alleen de uitgeslapen Thomas dacht daar anders over en maakt er in no-time 4 – 2 van. Dat was de ruststand. Deze keer geen jarige, dus snel die bak limonade in onze strotjes en zo snel mogelijk weer het zonnetje in. De 2e helft leek een kopie te worden van de 1e helft. Doelman Tom had prachtige reddingen voor Oranje en aan de andere kant was Jens niet te passeren. Jesper had pech met zijn goede doelpogingen. De zieke Danilo kakte in en Boaz zijn mooie solo’s hadden meer verdiend. Uiteindelijk wist goaltjesdief Thomas nog 4 keer te scoren en wisten wederom Arie en Jurre de stand toch nog dragelijk te maken. Eindstand 8 – 4 voor Meervogels. Het belangrijkste van deze wedstrijd was jullie spelplezier en goede voetbal waardoor jullie het publiek bijkans gek maakten. Machtig mannen!!!

Programma:

Woensdag, 12-3-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

Zaterdag, 15-3-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt.

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

KIJK OM GOED GEINFORMEERD TE BLIJVEN OOK REGELMATIG OP WWW.MEERVOGELS.NL

Groeten en allemaal weer tot zaterdag (en als jullie vriendjes of vriendinnetjes hebben die willen voetballen, neem ze dan mee!!).

Jos Veldt

Wastas 15-3-2014: Arie Admiraal

We hebben nu 23 wedstrijden gespeeld en er zijn 164 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 31, Jurre Groot 17, Arie Admiraal 11, Danilo Verduin 8, Jesper Bot 5, Jens Martensen 2, Hugo Koelman 2 en door onze gastspelers Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.