Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Op de uitstekend bespeelbare heilige mat van het A-veld verzorgden de minipupillen weer een prachtige voetbaldemonstratie. We deden vandaag net alsof het 29 februari was, want anders had Thomas Keijsper weer niet jarig geweest en hadden we niemand om uit te delen. Thomas, alle kinderen vonden je sportdrank en zakje snoep heerlijk en hopen dat je een hele leuke verjaardag hebt gevierd. De voltallige selectie was aanwezig. Dat betekent dat ook Danilo er na zijn operatie weer was. Danilo vierde zijn rentree meteen maar effe met een gaaf doelpunt. Ook hadden we met onze gastspelers Thijn en Tim 2 uitstekende doelmannen. Mannen, weer bedankt! De 1e helft speelde Oranje met een mannetje meer omdat Mathijs nog even de speeltuin van Meervogels aan het inspecteren was. Oranje wist daar van te profiteren door een doelpunt van topscorer Thomas. Die 0 – 1 was tevens de ruststand. In de rust werd keihard voor Thomas gezongen en zijn traktaties deden wonderen. De 2e helft was nog maar nauwelijks begonnen of Danilo zette Oranje op 0 – 2. Toen kwam Mathijs de Meervogelsgelederen versterken en kreeg Meervogels de overhand. Door het koningstrio, die ik voorlopig niet uit elkaar haal, Arie, Jurre en Jesper wist Meervogels 3 keer te scoren en nam daarmee uiteindelijk toch de winst mee. Mannen, een gelijkspel had de juiste verhouding geweest, maar helaas voor Oranje wilde de bal er niet meer in!!

Na de wedstrijd nog een verrassing. Nico Adrichem, de man van ALLES bij Meervogels en ook nog eens scout van/voor AZ, had 2 kaarten voor de wedstrijd AZ – RKC en vroeg mij of er nog AZ-fans in ons team waren. Nou, dat zijn jullie zo’n beetje allemaal en dat betekende, LOTEN. De gelukkige die de kaarten won, was Boaz. Volgens zijn moeder gaat hij er lekker samen met zijn Opa naar toe.

Boaz veel plezier en Nico Adrichem hartstikke bedankt!!

Programma:

Woensdag, 5-3-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

In de koude periode is het verplicht om met de training de kinderen een lange broek aan te trekken.

Tijdens trainingen staan de kinderen wat meer stil en worden anders te koud!

Zaterdag, 8-3-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt.

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

BIJ SLECHT WEER SPELEN/TRAINEN WE IN DE MEERHAL. ZORG DUS OOK VOOR GEWONE SPORTSCHOENEN!!

IN DE MEERHAL KAN JE HET BESTE OOK IN EEN LANGE BROEK VOETBALLEN.

KIJK OM GOED GEINFORMEERD TE BLIJVEN OOK REGELMATIG OP WWW.MEERVOGELS.NL

Groeten en ik hoop jullie zaterdag allemaal weer te zien.

Jos Veldt

Wastas 8-3-2014: Danilo Verduin

We hebben nu 22 wedstrijden gespeeld en er zijn 152 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 25, Jurre Groot 15, Arie Admiraal 9, Danilo Verduin 7, Jesper Bot 5, Jens Martensen 2, Hugo Koelman 1 en door onze gastspelers Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.