Uitstekende wedstrijd op deze frisse morgen!!

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Op deze frisse zaterdagmorgen konden we lekker buiten voetballen. Het was behoorlijk fris, daar had het publiek het meeste last van, maar de kanjers van de minipupillen wisten zich gewoon in het zweet te werken. Omdat Bart nu op zwemles zit, hadden we 10 mannen. Oranje bestond uit de sterke keeper/verdediger Arie, de veel scorende spits Jurre, de sterke linkspoot Jens, de sloper op het middenveld Boaz en de deze keer in topvorm verkerende Danilo. Meervogels had daar natuurlijk een ijzersterke selectie tegenover gezet en dat waren: De slimme, snelle Jesper, de overal aanwezige Mathijs, topscorer Thomas, de man die alles kan Hugo en de steeds beter voetballende Tom. 2 Gelijkwaardige teams die weer zorgden voor veel spanning en sensatie. Door 2 keer Danilo wist Oranje verrassend op voorsprong te komen. De sterk keepende Mathijs hield daarna zijn hok schoon. Thomas wist de aansluitende 2 -1 te scoren en op slag van rust was het Jesper die de gelijkmaker er in peerde. In de rust alweer een jarige. Arie ging uitdelen en nadat we voor Arie een keihard “Lang zal ie leven” hadden gezongen, mocht iedereen een lekkere zak chips uitzoeken. Arie nogmaals gefeliciteerd!! De 2e helft werd eigenlijk een kopie van de 1e helft. Er werd i.v.m. de kou veelvuldig van doelmannen gewisseld, maar dat had geen invloed op het verdere goede spel. Nu kreeg Jurre het op zijn heupen. Zijn 1e doelpunt ging op een fantastische wijze via 2 keer binnenkant paal er in en zijn 2e doelpunt was een prachtig schot vanaf links met zijn rechtpoot (Robben??!!). Meervogels kreeg ook mooie kansen, maar wist er hier slechts 1 van te benutten door Thomas. Het slotakkoord was voor Arie. Met een machtige pegel wist hij de invallerkeepster van Meervogels, de moeder van Hugo, kansloos te verschalken. Eindstand 5 – 3 voor Oranje en daar kon iedereen vrede mee hebben. Mannen wat waren jullie weer super vandaag en wat zijn jullie toch een bikkels ondanks de kou!!

Ons nieuwe F4 was nog vrij op deze 1e zaterdag van de competitie.

Onder de bezielende leiding van Remco Hacquebard hebben ze lekker onderling geoefend in de Meerhal.

De spieren blijven dus warm en dat belooft wat voor de competitie!!

Programma:

Woensdag, 29-1-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

In de koude periode is het verplicht om met de training de kinderen een lange broek aan te trekken.

Tijdens trainingen staan de kinderen wat meer stil en worden anders te koud!

Zaterdag, 1-2-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

BIJ SLECHT WEER SPELEN/TRAINEN WE IN DE MEERHAL. ZORG DUS OOK VOOR GEWONE SPORTSCHOENEN!!

IN DE MEERHAL KAN JE HET BESTE OOK IN EEN LANGE BROEK VOETBALLEN.

KIJK OM GOED GEINFORMEERD TE BLIJVEN OOK REGELMATIG OP WWW.MEERVOGELS.NL

Groeten en ik hoop jullie zaterdag allemaal weer te zien.

Jos Veldt

Wastas 1-2-2014: Thomas Keijsper

We hebben nu 17 wedstrijden gespeeld en er zijn 115 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 13 Jurre Groot 7, Danilo Verduin 4, Arie Admiraal 3, Jesper Bot 2, Hugo Koelman 1, Jens Martensen 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.