Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Iets later dan jullie gewend zijn, ik moest vandaag eerst getuige zijn van de prestaties van “Herbstmeister” Meervogels 6 ( 7 – 0 overwinning), mijn stukje over de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

Prachtig weer, een goed veld en ondanks de griepepidemie die schijnt te heersen een volledige en uitgeruste selectie. Misschien waren er een paar kinderen wat later naar bed gegaan (Voice of Holland is toch wel erg leuk), maar daar konden we in de wedstrijd, bijna, niets van merken. Vanaf de 1e minuut werd er om elke grasspriet gestreden. Het was weer bloedje spannend. Nadat Jens voor Meervogels de buitenkant van de paal raakte, was het Daan Nijman die de 1 – 0 wist te maken. Niet veel later was er een ingooi voor Oranje. Lois nam deze heel slim door de bal naar Danilo te gooien. Met een subtiele voetbeweging speelde Danilo over naar Thijmen en jawel Thijmen scoorde zijn 10e doelpunt van dit seizoen. Oranje wist hierna de bal op de paal te mikken. Pech. Meervogels daarentegen wist, weer door Daan Nijman, op een 2 – 1 voorsprong te komen. Dat was tevens de ruststand. Ook nu weer een lange rust want Denzell was jarig geweest en mocht trakteren. Een keihard “lang zal ie leven” en iedereen kreeg een lekkere zak chips van onze jarige job Denzell. De 2e helft was al even spannend. Zou Oranje nog gelijk gaan maken, zou het 2 – 1 blijven of zou Meervogels nog meerdere keren gaan scoren. Hachelijke situaties voor beide doelen, uitstekende doelmannen/vrouwen en verdedigingen maakten de doelpunten weer erg duur. Nadat Oranje nog een keer op de paal had geschoten, werd er pas aan het einde van de 2e helft nog 1 keer gescoord. Met een machtige pegel van afstand wist Thijn Hollenberg de 3 – 1 te maken en hierdoor de winst voor Meervogels veilig te stellen. Volgens Opa Jan Wolzak kwam dit omdat deze Opa mee was??!!

Meisjes en jongens, dit was de laatste buitenwedstrijd van 2013. Wat hebben jullie het publiek toch iedere keer laten genieten en wat hebben jullie een stormachtige voetbalontwikkeling doorgemaakt.

Dat belooft heel veel goeds voor de toekomst van het voetbal en in het bijzonder van het voetbal bij Meervogels!!

Programma:

Woensdag, 18-12-2013. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit. Dit is de laatste training van 2013.

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

In de koude periode is het verplicht om met de training de kinderen een lange broek aan te trekken.

Tijdens trainingen staan de kinderen wat meer stil en worden anders te koud!

Zaterdag, 21-12-2013, Meerhaltoernooi, 1e wedstrijd 10.00 uur. Aanwezig uiterlijk 9.45 uur!!

Donderdag, 26-12-2013, 2e Kerstdag. Wedstrijd in sporthal de Lelie. Aanvang 15.15 uur. Aanwezig uiterlijk 14.45 uur!!

Zaterdag, 4-1-2014. Wedstrijd in sporthal de Lelie. Aanvang 19.24 uur. Aanwezig uiterlijk 19.00!!

KIJK OM GOED GEINFORMEERD TE BLIJVEN OOK REGELMATIG OP WWW.MEERVOGELS.NL

Mede namens onze jeugdtrainers Ab en Sjaak wens ik iedereen prettige Kerstdagen, een goede jaarwisseling en een sportief maar vooral gezond 2014!!!!!!!!!!!

Groeten en voor de kinderen die meedoen aan het Meerhaltoernooi, veel plezier en succes!!

Jos Veldt

We hebben nu 14 wedstrijden gespeeld en er zijn 84 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers zijn: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.