Corona Bezoekersregistratie Toelichting - s.v. Meervogels '31

Corona Bezoekersregistratie Toelichting

Registratie van bezoek aan kantine of terras van sv Meervogels '31

Ook Meervogels zal aan de registratieplicht moeten voldoen. Voor sportkantines gelden namelijk dezelfde voorwaarden als die voor de horeca. Alle bezoekers aan de kantine of het terras bij Meervogels moeten hiervoor hun gegevens achterlaten t.b.v. van een eventueel GGD contactonderzoek.

NB: Spelers en begeleiders die op het wedstrijdformulier staan of aangemeld zijn voor de training, zijn uitgesloten: deze zijn geregistreerd via de voetbal.nl app/het digitale wedstrijdformulier)

Wij kunnen ons voorstellen dat het achterlaten van gegevens een extra drempel is om de kantine of het terras van Meervogels te bezoeken. Toch willen wij jullie vragen dit wel te doen. Dit registreren is een voorwaarde om de kantine en terras überhaupt te mogen openen. De gegevens zullen alleen gebruikt worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.

Help ons vooral de kantine en het terras open te houden door je gegevens achter te laten en de verspreiding van het Coronavirus te stoppen. Bij het bestellen online doen we inmiddels niet anders en ook via de social media kanalen is het achterlaten van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de normaalste gang van zaken. Wij hebben geprobeerd het zo simpel en makkelijk als mogelijk te houden.

Bij de ingang van de kantine liggen invulformulieren of kan de bezoeker zich via een QR-code zijn/haar gegevens achterlaten op de website.

Zodra je met je camera van je mobiel de QR code scant (maak een foto of gebruik een QR reader), kom je op de pagina www.meervogels.nl/1753/corona-bezoekersregistratie terecht.

 

QR code Meervogels bezoekregistratie

 

Laat hier je gegevens (per bezoek!!!) achter, gelijk aan een bezoek aan een restaurant.

Na 14 dagen zullen de gegevens worden vernietigd. De gegevens zijn puur en alleen bedoelt om bij een eventueel bron en contact onderzoek van de GGD te worden ingezet en zullen door Meervogels niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Voor diegene die geen smartphone heeft: analoge formulieren (gewoon papier dus) zijn beschikbaar en kunnen ook worden ingevuld.

Alvast bedankt voor jullie medewerking, alleen samen krijgen wij Corona onder controle!

 

Namens het bestuur van sv Meervogels ‘31

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!