Corona Protocol - s.v. Meervogels '31

Corona Protocol

Om op een veilige en hygiënische manier te kunnen voetballen heeft het bestuur nagedacht om een werkend en leefbaar corona-protocol te hebben.

Klik hier voor het corona-protocol van s.v. Meervogels '31.

Lees deze afspraken goed en neem de regels hiervoor in acht. Mocht dit, per ongeluk, een keer niet gebeuren, spreek elkaar er gerust op aan!

Het protocol gaat uit van de laatst geldende regels en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast. Dit protocol is juridisch gezien een advies voor het handelen op en binnen onze sportaccommodatie en bij het sporten zelf op welke plek dan ook.

De in dit protocol gebruikte termen zijn hetzelfde als in de noodverordeningen. In de noodverordeningen worden deze termen toegelicht en van context voorzien. De ter plekke geldende noodverordeningen en gemeentelijke bepalingen dienen altijd leidend te zijn. Het verdient aanbeveling kennis te hebben van de ter plekke geldende noodverordening met toelichting, die op de site van de betreffende veiligheidsregio te vinden is.

Onze genoemnde richtlijnen zijn een aanvulling op de richtlijnen van overheid, RIVM en KNVB. Een belangrijk advies willen we hier nog even herhalen: als je gezondheidsklachten hebt die gerelateerd kunnen worden aan het coronavirus: blijf dan thuis en kom niet naar het sportpark om zo de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Samen gaat wij proberen om het seizoen zo goed mogelijk vorm te geven. Dat zal van ons allemaal de nodige creativiteit en flexibiliteit vergen. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen de richtlijnen, zowel vanuit overheid/RIVM als bij onze club, altijd veranderen, maar dan laten we dat meteen via de bekende mediakanalen aan jullie weten.

Wij wensen iedereen ontzettend veel voetbalplezier en doen een beroep op ieders gezond verstand inzake het corona-protocol.

Alleen samen krijgen wij dit onder controle.

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!