Respect

Respect & Waardering

13 april 17:15  Deze 2 woorden worden vaak in 1 zin genoemd. Terecht, want waardering uitspreken, is ook een vorm van respect tonen. Onze club draait op vrijwilligers en die verdienen waardering, maar krijgen die niet altijd. Zaken die goed gaan, worden als normaal ervaren. Zaken die minder goed gaan, krijgen vaak meer aandacht.meer »

749x gelezen

Samen zijn we het voetbal

19 maart 21:15  Voetbal is de mooiste sport van Nederland en is voor iedereen. Of je nou in de F5, A2, Oranje of het veteranenteam voetbalt. En of je nou terreinknecht, scheidsrechter, G-voetballer, trainer of pupil bent. Samen zijn we het voetbal, en dat laat het filmpje ‘Samen’ aan heel Nederland zien.meer »

850x gelezen

Alle voetbalactiviteiten tot nader order afgelast

9 februari 19:00  In verband met de sneeuw en de vorst zijn alle trainingen en wedstrijden tot nader order afgelast. Zolang de vorst nog in het land is mogen de velden niet gebruikt worden. Als het weer mogelijk is om de velden te gebruiken zullen de trainers worden geïnformeerd.

252x gelezen

Positief Coachen

5 november 7:00  “Zonder RESPECT geen Voetbal” is de slogan waarmee de KNVB en de aangesloten verenigingen trachten het respect weer terug te brengen op en rondom het voetbalveld. In onze ogen is “Positief Coachen” een belangrijk onderdeel om dit respect weer terug te brengen. Gelukkig kent sv Meervogels’31 weinig incidenten, maar realiseert zich dat ook bij Meervogels smeulende vuurtjes zijn, die “zomaar” kunnen ontvlammen. meer »

833x gelezen

25 oktober en 1 en 2 november Respect presentaties!

18 oktober 8:15  Op zaterdag 25 oktober, zaterdag 1 november en zondag 2 november gaan de jeugdcoördinatoren alle jeugdteams langs om een presentatie te geven in het kader van RESPECT. Even weer de puntjes op de i zetten, zodat iedereen weer weet waar RESPECT om draait. Alle teams worden bij thuiswedstrijden één uur voor de wedstrijd in de Meerhal verwacht en krijgen daar een presentatie te zien over RESPECT. Uiteraard zijn alle jeugdleden verplicht hierbij tijdig aanwezig te zijn, maar ook de ouders zijn hierbij uitgenodigd om mee te kijken/luisteren. In de bijlage het schema voor de presentaties.meer »

745x gelezen

Training Positief Coachen met Rob Wuijster

16 augustus 14:30  Op donderdagavond 21 augustus hebben wij voor voor alle leiders en trainers een bijeenkomst georganiseerd met als thema Positief Coachen. Dit onder andere in het kader van Respect! Alle leiders en trainers worden op deze avond verwacht. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. De bijeenkomst wordt gegeven door Rob Wuijster. Rob is de voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyelftal en woont in Heiloo (zie ook www.robwuijster.nl).

936x gelezen

RESPECT......EEN JAAR LATER.

29 november 22:15  Het is inmiddels bijna een jaar terug dat de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen het voetbal een zwart randje gaf. SC Buiten Boys B3 - SV Nieuw Sloten B1, zomaar een jeugdwedstrijdje op een voetbalveld in Almere. Daar waar het had moeten gaan over scoren, een schitterende save van de keeper, een snoeiharde pegel van de rechterspits, een mislukte voorzet, maar vooral over spelplezier, ging het daar in Almere en even later in heel Nederland, over de verloedering van het voetbal en het respectloze gedrag van mensen op en rond het veld.meer »

862x gelezen

“Wel winnen, hè!” seizoen 2013/2014

7 november 19:00  Bestemd voor bestuurders, trainers/coaches en begeleiders actief met jongeren binnen sportverenigingen, onderwijs en jeugdwerk. Graag wil ik jullie op de hoogte stellen van een theatervoorstelling (wel winnen he), gericht op een beter sport en leefklimaat) die op 28 november in het theater De Beun in Heiloo draait. Wij, de gemeente Castricum, pakken dit samen met de gemeente Heiloo en de sportraad van Heiloo op. Normaal is de toegangsprijs €20,--. We kunnen het nu voor €5,-- p.p. aanbieden. Zie de bijlage voor nadere informatie. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Huys Beleidsmedewerker Sport en Cultuur, gemeente Castricummeer »

644x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!