1921AP
AKERSLOOT
tel. 0251-313930

Wedstrijd van het jaar??

Onderlinge wedstrijd van de minipupillen van hoog niveau.  7 tegen 7 mini’ s, mooie clash.
Meervogels - Oranje 1 - 1.
Een stand die ook wel 10 - 10 had kunnen wezen, veel strijd deze week en twee goede teams die er vol voor gingen.
Meervogels waren deze week mini Rick, Duuk, Mees, Finn, Thomas, Leco en Adam.
Oranje waren Mats, Bob, Jort, Can, Vince, Nathan en Dani.

In de eerste helft direct een clash bij de aftrap al waarbij Rick de bal hard in zijn gezicht kreeg, maar niet klein te krijgen is en weer vol door ging.
Nog diverse pijntjes van harde ballen tegen de ribbenkast, maar vandaag stond strijd boven.
Dus ondanks de vele kansen slechts 1 doelpunt, maker Mats, en af en toe wat regen.
Na 20 minuten, even lekker ranja drinken en weer snel door. Slechts 2 ouders die er nog stonden, overige waren in de kantine.
In de tweede helft hetzelfde als even daarvoor, echter nu ook 1 doelpunt maar dan voor Meervogels, Adam wist nu het doel te vinden.

De penalties, daar moeten we nog even beter op oefenen, de keepers hielden erg veel tegen.