Mini's onderling 28 feb. - s.v. Meervogels '31

Mini's onderling 28 feb.

Meervogels MP1

2 - 8

Meervogels onderling

Competitie

COMPETITIE MP1

Datum

27 februari 2016 10:15

Scheidsrechter

Paul/Pieter

Accommodatie

Onbekend

Mini pupillen verslag, van 27 februari 2016         

Oranje - Meervogels, uitslag 8 - 2.

Heerlijk weer maar wel nog koud, dus toch op de weiden voetballen, het overkwam de mini’s van Meervogels. Het veld was goed om even heerlijk te ballen.

Deze week een zestal die verhinderd waren, dus alle mini’s weer tegen elkaar laten voetballen. Even ging het verkeerd dus moest Jason zijn Oranje shirt voor een Meervogels shirt verwisselen. Na de warmloop ronde gingen beide teams klaar staan voor een wervelende show. Al weken lang kwam door het goede evenwicht van de beide teams het aantal doelpunten niet erg hoog. Doordat de teams flink waren gehusseld kwamen we uiteindelijk uit op 9 doelpunten.  Door goed werk van de keepers Jort, Mathijs, Sanne, Gijs bleef het hier bij. Het was Oranje wat wel het doel wist te vinden 3 x in de eerste helft. 2x Eben en 1x Gijs. Na de limonade was oranje geheel ontketend. Meervogels maakte door Jade nog de 3-1 en door Bram zelfs 3-2 maar toen was het het Oranje van Gijs, 1x, en 4x Eben. Ook nog even penalties voor de goede orde en elkaar bedanken voor de show.

 

Tot zaterdag maar weer, na de wedstrijd van zaterdag is de wastas voor de ouders van Mathijs.

Komende weken gaan de grotere gescheiden voetballen van de kleinere telgen. Dit als voorbereiding voor het volgende seizoen waarin veel mini’s de overstap gaan maken naar de F-pupillen.

Omdat er in F3 de komende weken een tekort aan voetballers is gaan we ook F3 helpen, elke week zal een toekomstig F-pupil bij F3 alvast mogen aantreden. En is er dan nog tijd om bij de mini’s mee te doen, van harte welkom natuurlijk. Komende week gaan Bram en Gijs alvast meedoen. Zij spelen om 9 uur bij Meervogels, dus jullie kunnen allemaal even bij ze gaan kijken en ze natuurlijk aanmoedigen.

Groeten Paul en Pieter.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!