DOELPUNTRIJKE START MINIPUPILLEN!!!!! - s.v. Meervogels '31

DOELPUNTRIJKE START MINIPUPILLEN!!!!!

Meervogels MP1

14 - 4

Meervogels onderling

Competitie

COMPETITIE MP1

Datum

5 september 2015 10:15

Scheidsrechter

Paul/Pieter

Accommodatie

Onbekend

Wegens het slechte weer speelden we onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Meerhal.

Maar dit mocht de pret niet drukken van onze kanjers van de minipupillen.

We hadden ook 3 Meervogelsdebutanten Jort, Gijs en Bram. Er was ook een herintreder Mathijs die na lange afwezigheid er weer erg zin in heeft. Helaas waren Chiel en Benjamin niet aanwezig.

De wedstrijd startte om 10:15 onder leiding van Paul Krom, die ook zijn debuut maakte als leider van de Minipupillen.  De wedstrijd begon met zes Oranje spelers Thom, Eben, Roxane, Jade, Sanne, Mathijs en 5 Meervogelstalenten Dean, Jason, Bram, Gijs en Jort. Al snel kwamen de Meervogels met 4 doelpunten op achterstand dankzij het mooie samen spel van Oranje en doelpuntenmaker Eben.

Mahad kwam iets te laat aan en kon daardoor het Meervogelsteam gaan versterken ,die elkaar steeds beter wisten te vinden. Jort onze debutant werd steeds zekerder in het doel met een aantal super mooie reddingen. Ook Gijs maakte een aantal mooie acties waardoor hij wist te scoren en Bram wist ook paar keer te scoren .Wat een aan winst voor onze Minipupillen!!! Mahad en Dean wisten ook natuurlijk het doel te vinden. Voor team Oranje begon Jade in het doel waar ze  een aantal goede treffers wist tegen te houden. Sanne en Thom hadden zeer goede acties zowel verdedigend als aanvallend. Mathijs beet zich ook vast in de verdediging. Halverwege werd er gewisseld op doel leeuwin Roxane beet zich vast in het doel waardoor ze nog een heleboel treffers wist tegen te houden Al met al hadden we een SUPER eerste wedstrijd met een eindstand van 14-4 voor Meervogels.

Let op: volgende week wordt de elftal foto gemaakt. Iedereen om 09:45 aanwezig. Anders sta je niet op de foto.

Doelpuntenmakers: Mahad 6, Eben 4, Dean 4, Bram 2, Gijs 1

Wastas 12-9-2015: Eben ten Broeke

Trainen:

Woensdag,aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Sjaak Smit, tel.311298, en Ab Broertjes, tel.310655.

Onderlinge wedstrijd:

Zaterdag, 10 uur aanwezig, om10.15 start de onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Paul Krom (06-10936052) of Pieter Schorn (06-54350969)

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan ons weten, MP1Meervogel@outlook.com of bellen kan natuurlijk ook.

Met Vriendelijke Groet,

Paul Krom en Pieter Schorn

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!