Minipupillen gaan dit seizoen over de 200 doelpunten heen!!! - s.v. Meervogels '31

Minipupillen gaan dit seizoen over de 200 doelpunten heen!!!

Meervogels MP1

0 - 5

Meervogels onderling

Competitie

Competitie MP1

Datum

12 april 2014 11:00

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Omdat ik met mijn gezin een weekendje weg was, maakte Maarten Keijsper zijn debuut als leider en volgens kenners deed hij dat op een uitstekende, op wat klein slippertjes na, manier.

Hieronder het deskundige verslag van Maarten.

Jos genoot van een welverdiend familieweekend en dat maakte dat vader Maarten inviel als scheids, die als groentje regelmatig wat over het hoofd zag . Met het duo Kruijenaar als nieuweling in het oranje shirt, werd direct druk gezet. Chiel bewaakte daarbij het doel en trapte mooi uit naar zijn teammaten. Voorin was Thijn gevaarlijk en maakte 2 doelpunten. Boaz maakte voor Meervogels een prachtige panna en brak regelmatig uit. Hugo ploegde op sportieve wijze het gras voor de voeten van de Oranjespelers weg en gaf mooie ballen naar z”n ploeggenoten. Voor rust maakte ook Thomas met harde knallen 3 doelpunten.

In de pauze heeft Hugo zijn 6e verjaardag gevierd en getrakteerd op een zakje snoep. Na hard zingen pakte Meervogels het in de tweede helft totaal anders aan! Met de energie van het snoep, liepen ze gaten dicht en Lucas hield het doel schoon. Eben liep als een haas de gaten dicht, maar had op z’n gezicht dan ook de schmink van Pasen nog zitten. Jesper maakte een mooie run op het doel en schoot net naast en Danilo prikte ook een paar keer op zijn karakteristieke spitsenmanier net naast. Arie werkte zich een slag in de rondte op het middenveld en probeerde met mooie voorzetten zijn spitsen te bereiken. Ook Dean mengde zich in de strijd voorin bij het Meervogelsdoel, helaas kreeg hij daarbij een harde bal in het gezicht. Hij hield zich kranig, maar moest even bijkomen. Klasse hoe je er voor ging!

Waar Tom en Jens in de eerste helft fel streden om de bal, speelden ze de tweede helft met het zonnetje op de bol tikkertje. Om de conditie op peil te houden, zullen we maar denken!! Ook Chiel liet als debutant zien dat hij vrije trappen, corners en inworpen prima beheerst. Top dat je er bij was en zo meedeed! Met de ijzersterke verdediging van Meervogels in de tweede helft werd de einduitslag 5 - 0.

Mannen, jullie speelden geweldig en de inzet was top!!!!!!!

Programma:

Woensdag, 16-4-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

Zaterdag, 19-4-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

Groeten en allemaal weer tot zaterdag (en als jullie vriendjes of vriendinnetjes hebben die willen voetballen, neem ze maar mee!!).

Jos Veldt

Wastas 19-4-2014: Tom Putter

We hebben nu 28 wedstrijden gespeeld en er zijn 190 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 40, Jurre Groot 22, Arie Admiraal 12, Danilo Verduin 8, Jesper Bot 7, Hugo Koelman 4, Boaz van Stein 3, Jens Martensen 2, Lucas Campos Espinoza 1 en door onze gastspelers Thijn Kruijenaar 3, Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!