Koelmannen scoren!!!!!!! - s.v. Meervogels '31

Koelmannen scoren!!!!!!!

Meervogels MP1

1 - 4

Meervogels onderling

Competitie

Competitie MP1

Datum

15 maart 2014 11:00

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Deze week opende Hugo Koelman de score bij de minipupillen en wij denken dat zijn grote neef Tim vanuit de bosjes heeft gekeken hoe hij dat deed. Tim (waarvan wij allen groot fan zijn) wist zondags 2 keer voor Meervogels 1 te scoren. Helaas was dat niet voldoende voor de overwinning. Hugo wist met zijn team wel te winnen!! Doordat Jurre (net als onze oud-sterspeelster Lisa) eerst met F2 meespeelde en met F2 gewoon wist te winnen, begon Meervogels in ondertal. De leider had beloofd om Meervogels, totdat Jurre er weer bij was, te helpen. Echter ook de leider kon het geweld van Jong Oranje niet keren. Eerst was het Hugo die op subtiele wijze de score opende, waarna Thomas nummer 2 voor zijn rekening nam. Daarna ging het een tijdje gelijk op, maar het was Boaz die met zijn eerste echte velddoelpunt de ruststand op 3 – 0 wist te zetten. Ook in de 2e helft bleef Jong Oranje sterker. Meervogels stond met de rug tegen de muur en weer was het Thomas die scoorde. Gelukkig wist Jesper de eer te redden voor Meervogels door de bal langs de uitstekende doelman Danilo te frommelen. Mannen, jullie hebben allemaal goed en keihard gewerkt. Deze keer was Jong Oranje terecht de winnaar!!

Even het laatste nieuws over onze ouwe maatjes, pupillen F4.

Vorige week wisten ze hun uitwedstrijd tegen Koedijk met ruime cijfers 0 – 5 te winnen.

Deze week moesten ze, na wederom een uitstekende wedstrijd, de eer aan het grotere Uitgeest laten, 0 – 3.

Programma:

Woensdag, 19-3-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

Zaterdag, 22-3-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt.

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

KIJK OM GOED GEINFORMEERD TE BLIJVEN OOK REGELMATIG OP WWW.MEERVOGELS.NL

Groeten en allemaal weer tot zaterdag (en als jullie vriendjes of vriendinnetjes hebben die willen voetballen, neem ze maar mee!!).

Jos Veldt

Wastas 22-3-2014: Jesper Bot

We hebben nu 24 wedstrijden gespeeld en er zijn 169 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 33, Jurre Groot 17, Arie Admiraal 11, Danilo Verduin 8, Jesper Bot 6, Hugo Koelman 3, Jens Martensen 2, Boaz van Stein 1 en door onze gastspelers Twan Leijen en Daan Nijman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!