Verslag van 2 machtige wedstrijden!!! - s.v. Meervogels '31

Verslag van 2 machtige wedstrijden!!!

Meervogels MP1

4 - 3

Meervogels onderling

Competitie

Competitie MP1

Datum

15 februari 2014 11:00

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Al vroeg deze week kreeg ik het verzoek om met de minipupillen in de Meerhal te spelen. Meervogels wil geen watjes van onze helden maken, maar koestert het talent. Deze talenten speelden, ook door het slechte weer, 2 weken achter elkaar hun hoogstaande wedstrijden in de Meerhal en dat is sinds er kunstgras is geen straf! Bovendien kunnen onze helden dan nog meer aan hun techniek schaven!!

De wedstrijd van 8-2-2014.

Onder de bezielende leiding van invalleider Geert Koelman (Geert bedankt) werd het superspannend. Het is lekker om te weten, als ik een keer niet kan, dat er voor de toekomst talentvolle leiders zijn. Onder leiding van Geert wist Oranje deze wedstrijd met 7 – 4 te winnen. Er werd weer fel gestreden met soms messcherpe acties. Wat een talent en wat een geweldige inzet tonen onze kanjers iedere keer maar weer. De doelpunten werden gemaakt door Thomas en Jurre ieder 4, Arie 2 en Jesper 1. O.a. de vrije trap die Thomas over het muurtje krulde was een hoogtepunt van deze wedstrijd. De behandeling van kleine blessures kon je wel aan de scheids over laten, ook al had hij daar soms wat moeite mee (dat zou wel gekomen zijn door de griep die opspeelde in het lijf van Geert). De moeder van Jurre, Esther, verzorgde deze keer de koffie en de moeder van Tom, Melinda, had limonadespeciaal gemaakt. Tom vond dat erg lekker en dronk en passant de 3 bekertjes die over waren ook effe op!! Hij had daar even last van maar speelde toch de wedstrijd op zijn bekende snel groeiende niveau uit. Bij de penalty’s een speciale vermelding voor Mathijs. Hij stuurde de keeper de verkeerde hoek in en vierde een persoonlijk feestje!!

De wedstrijd van 15-2-2014.

Deze keer moesten we naast Danilo, geopereerd maar we hopen dat je er gauw weer bij bent, ook Boaz, waterpokken, missen. Dan houd je nog maar 8 grote/kleine mannen over en dat is een beetje weinig. Gelukkig kon ik een oplossing uit de hoge hoed toveren. De vaders Maarten en Mark werden gebombardeerd tot doelmannen. Ik zal deze beide mannen sparen van commentaar, maar door de spelers werden ze niet gespaard door in totaal 7 doelpunten te maken en de vaders dus kansloos te laten. Het werd uiteindelijk 4 – 3 voor Meervogels door doelpunten van Arie, Jurre en Thomas allen 2 keer en een machtige pegel van Jens. Sliding Hugo was weer geweldig op dreef, maar de man van de wedstrijd was deze keer Jesper (ik zal die laatste 5 minuten maar vergeten) die zich het vuur uit de schoenen werkte.

Mannen, jullie zijn echt DE HELDEN van Meervogels!!!!!!!!!

Programma:

Woensdag, 19-2-2014. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

In de koude periode is het verplicht om met de training de kinderen een lange broek aan te trekken.

Tijdens trainingen staan de kinderen wat meer stil en worden anders te koud!

Zaterdag, 22-2-2014, aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt.

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579 en NIET via de mail.

BIJ SLECHT WEER SPELEN/TRAINEN WE IN DE MEERHAL. ZORG DUS OOK VOOR GEWONE SPORTSCHOENEN!!

IN DE MEERHAL KAN JE HET BESTE OOK IN EEN LANGE BROEK VOETBALLEN.

KIJK OM GOED GEINFORMEERD TE BLIJVEN OOK REGELMATIG OP WWW.MEERVOGELS.NL

Groeten en ik hoop jullie zaterdag allemaal (zal Danilo dan al hersteld zijn en zullen de waterpokken van Boaz al weg zijn?!) weer te zien.

Jos Veldt

Wastas 22-2-2014: Tom Putter

We hebben nu 20 wedstrijden gespeeld en er zijn 141 doelpunten gemaakt.

De doelpuntenmakers van de 2e helft van het seizoen zijn: Thomas Keijsper 23, Jurre Groot 14, Arie Admiraal 8, Danilo Verduin 6, Jens Martensen 2, Jesper Bot 1, Hugo Koelman 1.

De doelpuntenmakers 1e helft van het seizoen waren: Lisa van der Lee 27, Daan Nijman 24, Thijmen Snel 10, Kiet Janssen 7, Yerson Hacquebard 6, Daan Zijp, 4 , Jesper Bot 2, Lois Velzeboer 1, Thomas Keijsper 1, Danilo Verduin 1, Thijn Hollenberg 1.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!