verslag MP1 - s.v. Meervogels '31

verslag MP1

Meervogels MP1

0 - 1

Meervogels onderling

Competitie

Competitie MP1

Datum

2 november 2013 11:00

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Onder prachtige omstandigheden speelden de minipupillen van Meervogels een zinderend spannende wedstrijd!! De vakantiegangers waren weer terug, maar misten door hun tijdelijke afwezigheid duidelijk wedstrijdritme (of zijn die anderen zo goed geworden?)!!. Helaas moeten we het vanaf nu zonder Bud stellen. Bud is door zijn vader gecontracteerd om zaterdags te klussen (is hier sprake van kinderarbeid??) en heeft dus geen tijd meer. Toch blijf ik hopen op nog een paar nieuwe gezichten, want het is ideaal en prachtig om 2 wedstrijdjes naast elkaar te spelen. Bovendien leren de kinderen daar ( 5 tegen 5) heel veel van. Kijk dus nog eens om je heen en spoor vriendjes en vriendinnetjes aan om ook te gaan voetballen!!

Dan de wedstrijd van vandaag. Er werd gespeeld met 8 tegen 8. Behoorlijk druk dus op het veld. De teams waren nauwelijks gewijzigd t.o.v. vorige week en ik had er goede hoop op dat beide teams even sterk waren. Nou, dat kwam uit. Ik denk en hoop dat de teams nu goed zijn samengesteld en zal dus ook volgende week niets wijzigen. Dankzij sterk keeperswerk van Thijn en Arie aan Meervogelskant en van Thomas, Lois en Jesper bij Oranje waren de doelpunten heel duur. Toch wist Lisa in de 1e helft uit een machtige actie van zowat het hele team de 1 – 0 voor Oranje te maken. Naar later bleek zou dit het enige doelpunt van de wedstrijd zijn en dus was Lisa de matchwinnares. Ons publiek wordt altijd verwend met veel doelpunten, maar nu werden de mensen verwend met een allemachtig prachtige en super spannende wedstrijd!! Dames en heren, wat waren jullie geweldig!!! Namens het vele publiek, bedankt voor dit smulwerk!!

Opvallende acties bij de penalty’s waren: Het sterke keeperswerk van Boaz en de 2 penalty’s van Mathijs die hij feilloos scoorde!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!