MACHTIG DEBUUT VAN DE GEBROEDERS BOT BIJ DE MINIPUPILLEN!! - s.v. Meervogels '31

MACHTIG DEBUUT VAN DE GEBROEDERS BOT BIJ DE MINIPUPILLEN!!

Meervogels MP1

7 - 1

Meervogels onderling

Competitie

Competitie MP1

Datum

26 oktober 2013 11:00

Scheidsrechter

Jos Veldt

Accommodatie

Onbekend

Het was behoorlijk winderig deze zaterdag. Onze, met grote techniek gezegende, kanjers hadden daar natuurlijk weinig last van. Deze keer hadden we 2 vakantiegangers t.w. Thomas Keijsper en Daan Nijman. Thomas was voor contractbesprekingen naar het verre Sicilië afgereisd. Gelukkig boden ze daar te weinig geld voor hem zodat hij er komende zaterdag weer bij is. Ook Daan had een verre reis ondernomen (Brandbier in Limburg). Ook in Limburg hebben ze geen verstand van voetbal, dus ook Daan zien we er zaterdag weer bij. Gelukkig maakten 2 nieuwe spelers hun Meervogelsdebuut en dat waren de broertjes Jesper en Mathijs Bot. Hier hangt een heel verhaal achter. Jesper had al eerder gevoetbald bij Capelle. Zelfs bij deze topklasser uit het zaterdagvoetbal (Capelle ligt bij Rotterdam) is de jeugdopleiding van Meervogels bekend en dat deed de familie Bot besluiten om een stulpje in Akersloot te kopen (en dat nog wel naast voetbalenthousiast Theo Krekel). Jesper en Mathijs van harte welkom bij Meervogels en jullie deden het beide geweldig zaterdag. De mannen wisten allebei hun 1e Meervogelspenalty er in te peren!!

En dan nog even iets over de wedstrijd. Lisa en Yerson hadden er al een wedstrijd opzitten met Meervogels F2 en deden gewoon ook weer met ons mee. Dat noemen ze nou echte sportmensen! De wind speelde toch wel parten in de wedstrijd waardoor er een paar doelpunten gemaakt werden omdat de bal extra snelheid kreeg door de wind en ja, die ballen zijn dan soms onhoudbaar voor de goede keepers.

Door doelpunten van Lisa (4 keer) en Thijmen (3 keer) kwam het aantal doelpunten van Meervogels op 7. Gelukkig wist Kiet de eer voor Oranje te redden met een prachtige schuiver in de uiterste hoek. Een beetje een vertekende uitslag die volgende week ongetwijfeld anders zal worden.

 

Ik ben een beetje later met mijn verslagje omdat ik eerst de klap Feijenoord – Heracles 1 – 2 moest verwerken!!

De gedachte aan de mooie wedstrijd van onze minipupillen hielp mij over de klap heen te komen!!

 

Programma:

Woensdag, 30-10-2013. Aanvang 13.30 uur trainen o.l.v. Ab Broertjes en Sjaak Smit

Kan je een keer niet trainen dan dien je ruim op tijd of Ab, 310655, of Sjaak, 311298, te bellen.

 

Zaterdag, 2-11-2013. Aanvang 11.00 uur, aanwezig uiterlijk 10.45 uur, onderlinge wedstrijd op Cloppenburch o.l.v. Jos Veldt

Kan je een keer niet voetballen laat dat dan uiterlijk vrijdagavond aan mij weten, tel. 310579en NIET via de mail.

 

BIJ SLECHT WEER SPELEN/TRAINEN WE IN DE MEERHAL. ZORG DUS OOK VOOR GEWONE SPORTSCHOENEN!!

 

KIJK OM GOED GEINFORMEERD TE BLIJVEN OOK REGELMATIG OPWWW.MEERVOGELS.NL

 

Groeten en ik hoop jullie zaterdag allemaal weer te zien,

 

Jos Veldt

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!